Ville är nyvaxad och nybadad

Biltvätt går åt en hel del efter åkande på vårens blaskiga vägar. Vinterns vägsalt vill bilägaren i mesta mån  också få bort. Så igår utnyttjade stora husse kvällssolen till att skrubba sin pick-up ren och fin, vaxa och polera. Han blev mycket nöjd med resultatet.

_476

Stora matte var inte riktigt lika nöjd när Ville kom intassande på natten, doftande som om han varit bilvaxtrasan… Hela ryggen dröp av bilpolischen och han lämnade flottiga avtryck överallt efter sig…

Det var bara att tappa upp ett varmt bad åt Ville, för den mängden bilvax skulle inte vara hälsosamt för honom att tvätta bort själv. Efter två schamponeringar och framåt midnatt var Ville äntligen ren, och luktade inte nyvaxat längre. Stora matte frotterade honom så torr det gick med ett badlakan, Ville ruskade av sig resten av vattnet.

Sedan var det bara för trött matte att torka rent alla ställen där Ville hunnit kladda av sig bilvaxet, spola ur badkaret (som nu ser konstigt glansigt ut…) och försöka koja närmare midnatt.

Då kom nästa överraskning: Nedkrupen under täcket i sängen ligger en ganska blöt Ville och spinner välkomnande…

                                                                =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *