Den här bilden är till Jaana:

catlessonartcardbystephanielynn

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Den här bilden är till Jaana:”

  1. Haha, vad snällt att ni tänker på mig! Tyvärr läste jag detta först idag… Hmmm. Men det stämmer ju faktiskt – man kan inte ha bara en! 😉

    1. Hihi men så här är det ju!
      Katter blir bara fler… på ett eller annat sätt!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *