Om vänskap

En film säger mer än tusen ord:https://youtu.be/hrImyzYqkkY

Den här är till all personal på Katthemmet som jobbar så oförtrutet för alla katters bästa!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Om vänskap”

    1. Nä men tjena Jack, vad glad jag blir! *ler kattigt* Det var länge sedan jag såg ett tassavtryck av dej!
      DubbelSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *