Röda benvärmare

Visst skulle jag Wikki vara snygg med röda benvärmare? Ungefär sådana här, fast helröda:

redheartlegwarmersbyfunkyfunnybone

…men i en modell för katter. Hm, ska se om jag hittar någon bild på katt med röda benvärmare, den här kanske:

weaponofchoicebyhy

Nja… hm det här blev röda benvärmare på fel ställe, det var inte riktigt som jag tänkt mej.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Röda benvärmare”

  1. Wikki, jag måste fråga dig, som är en sån klok katt, en sak: hur kommer det sig att du har ”pälskalsonger”?

    Borde du rimligtvis inte ha ”pälstrosor” eller åtminstone neutrala ”pälsbyxor”?? Är det husse som har lurat på dig kalsongerna?!? 😉

    1. Hm ja alltså – det är rejält lång päls där akterut – alltså blir det långkalsonger… jag har ju aldrig hört någon prata om ”långtrosor”? (Nä husses kallingar får han behålla själv). Men jag är inte så petig med vad det heter, bara man slipper få dem kammade!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *