Så här är det bara i början av en bloggperiod

…att man kan hamna under 100 på listorna:

57

Sedan hamnar man underst. Jag undrar hur de gör, de där som kloar sig fast högst upp, månad efter månad efter månad. Fast de knappt skriver om nånting!???  *skakar på huvudet*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Så här är det bara i början av en bloggperiod”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *