Att få beröm

…är uppbyggande för själen och stärker hjärtat. Det ger en mod att fortsätta och ork att vilja. Och så blir man så glad så glad att morrhåren viftar! SvansDans! De här fina orden fick jag i dag från Emma, Puma och Sixten:

love1    antail

…och ja – det kändes så fint att jag ville rama in berömmet! Tack!!!

Dessutom, Puma och Sixten har också en blogg: rosbladhskattfotosida.blogg.se/ så hälsa på hos dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *