Såååå nära min drömgräns….

1 499 sidvisningar – hur ska jag kunna somna på tassen innan det blivit det 1 500e? Suck.
Jag SKULLE ju inte jaga sidvisningar??? Vad bloggknäpp man blir!??

ozrovxdv

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Såååå nära min drömgräns….”

  1. Tävlingsinstinkten i dig slår till. Nu när du kommer över vill du nå nästa level. Ha det gott
    gick precis över till level 3100.

    1. Ja man blir knäpp! Måste kika på din blogg… Hur bär man sig åt för att nå 3 100???
      GodnattSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *