Nakenposeringar ger fler sidvisningar

jo visst är det sant. Men det måste ju förutsätta att man har något att visa. Att man är naken under pälsen är ju inget kriterium för att det skall synas något?

Så den som utifrån rubriceringen av mitt tidigare inlägg tar det för något mer än vad det är:

magen

– Sorry. Det framgår ju tydligt att en katt som visar magen. Men å andra sidan, om man jämför med intilliggande rubriker – jag är i alla fall inte sämst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *