Matte doftar lavendel…

Hon är knäpp våran matte. Allt trassligt och trasigt och kantstött vill hon försöka rädda. Allt från en husse som är lite sönder emellanåt (Som har ont utan att vi riktigt vet varför) till oss knasiga katthemskatter – och helst ALLA katterna på Sockengatan där katthemmets lokal ligger. Ända till små vissna blommor i rabatten.

Följdaktligen låg hon på alla fyra och ansade lavendeln i rabatten intill porten vid hyreshuset där vi bor idag. Pratade kärleksfullt med den så att den skulle må bra och bli fin. Och klappade daggmaskarna också. Precis som det där lilla trädet som hon släpade hem tidigare, som fått kruka och ny jord och vatten.

Vi är väldigt glada att hon är precis så. Jag, Nova och husse.

nedklippningavlavendel

…och i sommar kommer lavendeln att ha tagit sig igen och blomma fint, kanske så här:

lavendel

…ska se om jag inte kan så lite kattmynta också…   =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *