Snart kommer Wikkis intervjuserie!

sushilao_geronimo

Här på bloggen kommer snart intervjuer med katter som har kända människor eller själva är kändisar. En serie intervjuer planeras, jag har på egen tass bokat möten med några mediakatter som skall hjälpa till. Kom gärna med tips om det är någon särskild katt du vill ha intervjuad!??? Nova kommer att hjälpa till att fixa bilder. (Vi lånar mattes kamera!)

Sedan kommer så klart inlägg om viktiga katthemsfrågor och sånt, som vanligt. Omvärldsbevakning pågår ständigt!!!

Hälsningar din Wikki, en Nyfiken Nos på Nätet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *