Declawing… fungerar det så här?

declawed

Fniss!                          =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Declawing… fungerar det så här?”

  1. Svar: Jag försöker balansera mellan hur öppen andra vill att jag ska vara och hur stängd jag egentligen är. Jag har stängt alla ute väldigt länge, men jag vill inte göra det mer. Men jag ska försöka vara försiktig. Kram

    1. Fast man önskar ju egentligen att människor inte behövde komma på så här dumma idéer!??
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *