Matte hänger ut fågelbollar

Vi bor på andra våningen och hon sträcker sig ut genom fönstret och hänger ut talgbollar i trädet utanför vardagsrumsfönstret. Nova och jag sitter på balkongen och tittar på. Undrar vad vi ska göra om matte trillar ner?

_439

Man kan se mycket från en balkong, säger grannhunden.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *