Katten under motorhuven hemma igen!

Den helvita kissen som jag skrev om tidigare (se www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp) som Örebrotjejen Lena hittade under huven på sin bil har nu återbördats till sitt hem! Skönt med ett lyckligt slut på den kattresan!

Men märkligt är att kissen hörde hemma just i Örebro! Den måste alltså ha suttit uppkrupen under motorhuven på Lenas lilla bil hela vägen från Örebro till Eskilstuna, suttit kvar där medan de handlade och så åkt med tillbaka, så långt som till Kungsör. En sträcka på mer än 12 mil! Rena undret att allt gått bra!!! (www.ekuriren.se/link.php)

Tänk om katten hoppat av i Eskilstuna – – – nej förresten, det vill vi inte alls tänka. Vi kan tänka så här istället: Vill du också ha en vit katt?bubbis

Det här är vackra Bubbis från Örebro katthem. Och där finns också (boende i jourhem) de vita katterna Kisel, Bebop, Bonbon, Blanche och Bubbel…. Kan de också få hjälp att hitta hem?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *