Bästa KattKnäppet – fototävling!

kattliv

Tidningen Kattliv har en festlig fototävling där man ska skicka in en rolig, knasig kattbild… och sådana finns det ju gott om, eller hur?

Men det fiffiga med tävlingen är att man kan delta på två sätt, dels med att skicka in en egen festlig kattbild (Till den här adressen: mailto:info@kattliv.com) eller genom att rösta på de bidrag som finns på den här sidan: www.kattliv.com/tavling.php!

Matte, fram med kameran, nu kan vi väl fixa några roliga tävlingsbidrag? Fast det här blev kanske lite väl suddigt:

_437

…och förresten, ni som läser tidningen Kattliv: Jag har inte tittat i den förrän idag, och kan bara förvånat konstatera att det var väldigt vad min blogg och den tidningen var lika på något sätt??!! Blir det så när man fokuserar på KATTER månntro…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *