Lejon som klättrar i träd

…finns inte. Eller?

mg
mg1

(Foto: Ninja www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp)

Jo på savannen i Ishasha vid Kongos gräns finns det en grupp lejon som lärt sig klättra i träd! Jag säger bara det: Katter kan mer än man tror!

Själv ska jag hypnotisera husse till att servera oss en portion Whiskas till?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Lejon som klättrar i träd”

  1. Ärade Wikki!

    Katt katt så mycket för din länk till min dammiga blogg. Jag har klöst husse lite i häcken nu och han lovar att uppdatera lite oftare åt mig.

    Jag ska se till att husse kastar in en fin länk till dig också redan nu ikväll…

    Mjau and out!
    /Sture

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *