Prassel med persienner

Okej matte, jag erkänner, det var jag som gnagde av persiennsnöret. Men det var stora matte som dammsög bort bitarna sedan, så jag har inte ätit upp dem. Men om du tycker jag ställt till det med persiennen så – betänk: Det kunde ju ha varit värre? Typ så här:

persienn
persienn1
persienn2
persienn3

Tur att vi inte har persiennerna på insidan, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Prassel med persienner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *