Våran balkong – men inte nattetid

_429

Det är kul att vara ute på balkongen, det kryllar av våryra kattfriare runtom den (och luktar lite hankatt, tyvärr…) ja de klättrar t o m upp i träden utanför för att hälsa på oss!

_430

Nova under balkongbordet… och Wikki ovanpå, demolerande gammal uteväxt:

_432

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Våran balkong – men inte nattetid”

    1. Tack så jättemycket! JAg ska genast tassa tillbaka till din blogg och hälsa på!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *