Det finns stunder när en katt drömmer…

reallyredbyeriver

…när en katt drömmer om ett annat liv.

Det finns stunder när en katt drömmer om att slippa vara vaksam och rädd. Vara på helspänn, ständigt med blicken rastllöst flackande framför eller bakom. Det finns stunder när en katt drömmer om att fylla magen och slippa den gnagande hungern, som sliter i kroppen trots timmar av jakt i kylan. Det finns stunder när en katt drömmer om ömhet, närhet och värme som en mammakatts slickande tunga, istället för de hårda törnarna, de vassa klorna och tänderna, och de stängda dörrarnas obönhörliga uteslutande. Det finns stunder när en katt drömmer om att frimodigt kunna gå framåt och sträcka sin nacke uppåt mot en smekande hand, och samtidigt glömma känslan av att alltid behöva dra sig strykande krypande hukande bakåt från hårda slag. Det finns stunder när en katt drömmer att någon viskar kattens hemliga namn med mjuk varsam röst…

Var finns du som kan fånga den drömmen?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *