Jag skriver för egen tass

Matte dokumenterar lydigt med kameran:

_katthemmet_b6
_katthemmet_b7

Vad ska jag skriva om härnäst…..?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Jag skriver för egen tass”

  1. Men vore inte det lite utstuderat? Jag tigger hellre saker till katthemmet… här hos matte får jag ju allt jag vill ha. Nästan. Utom mattes rävsvans att leka med!
   TassKram Wikki

 1. Vad skönt att få se bevis att det verkligen är du som skriver Wikki! 🙂

  Matte lät som att hon ville antyda att det möjligen var hon som skrev bloggen när vi träffades på kh igår och då blev jag mycket besviken, har ju sett dig framför mig när du skriver med dina små tassar på tangentbordet!! 😉

  Du är väldigt söt på din signaturbild, ser så oskyldig ut, inte alls som en katt som skulle tugga på blommor och sladdar…

  Frank och Linn passade igår på att provsmaka blommorna för första gången, morr!

  1. Jo men jag skriver på egen tass! Matte sköter fotograferingen bara! Lite teknikvana får man av kabelgnagande, vet du?!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *