Utmanad 6 x 6 x 6

Jag skulle gå in i mina bilder, öppna sjätte mappen och välja sjätte bilden enligt utmaningen från Miss Lovlie… Nu är det så att mappen Mina bilder har pajat och just nu håller jag på att försöka rädda allt som finns i den med en special-back-up. Under tiden får jag plocka en bild ur min extradator och det blir ur sjätte mappen på den:

ejokerbystyle

En hårdrockskisse!

Fast egentligen är jag ganska arg på den här bilden, för den ingick i en serie som jag hittade på nätet, och jag ser hur han drar hårt i kattens nackskinn så den ska visa tänderna… så där som man kan ta om man ska ha en katt att öppna munnen för att ta medicin. Jag tycker inte riktigt om när man gör det av andra skäl bara för att få balla bilder, det känns inte jysst! Men den bilden blev det.

Utmaningen ska vidare – men jag riktar den inte till nån särskild, utan den som känner sig utmanad av mej får svara upp i en kommentar?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Utmanad 6 x 6 x 6”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *