Kattsaker du önskade att du hade

Varje sann kattälskare samlar på det mesta i kattväg… inte bara de levande spinnande varma mjuka pälsbollsspridarna, utan KATTPRYLAR med K. Här kommer ytterligare exempel/tips:

ljuspanna

En häftig väggljushållare!

Klurigare kattfigurer får man leta efter!

lekhandske

En lekhandske som jag och min rödnosade kattsyster gärna vill busa med…

Någon smart människa har tänkt till kreativt!  🙂

rhngen Till matte!

Fynd från www.kattprylar.se/ och www.kattkammaren.se/.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Kattsaker du önskade att du hade”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *