Mina människor är märkliga…

Matte och husse öser beröm över mig, klappar och kramar och säger att jag är en fin flicka. Jag förstår inte all den här uppståndelsen..?

Det enda jag gjorde var att tvätta den Lilla Rödnosen* på huvudet, hon var ju smutsig. Som van mammakatt är det självklart att jag tvättar rent smutsiga små kisseungar. Okej, hon kanske inte är så liten längre, men det hindrar inte mig. Man ska sköta sina plikter!

Just nu ligger jag på soffan och tittar på vad matte skriver . Skönt och bekvämt. Lilla Rödnosen och husse ligger på en filt framför tvn, de kollar på Simpsons. Snart är det dags att krypa ner och sova, jag på mattes arm, husse med armen om matte och Rödnosen mitt i alltihopa. Så slumrar vår familj.

Hoppas ni får en bra natt! GodNattNosPuss Wikki

*Lilla Rödnosen blir arbetsnamn tills hon kommit på vad hon vill heta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *