Varför finns det inte kattbord

_416

…när det finns fågelbord? undrar Ville. Någon rättvisa ska det väl vara…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Varför finns det inte kattbord”

  1. Tack för komplimangen!

   JA vi katter kostar lite – men är å andra sidan billiga i förhållande till många andra husdjur. Men det är ju att ”börja” med första katten som kostar: Fixa kattinköp, toalåda, försäkring, foder…
   Men tänk så mycket kärlek vi ger tillbaka!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *