Vi letar namn

Vi letar överallt. Nosar i hörnen och frågar överallt. Vår lilla rödnos måste få ett namn som hon vill ha. Hon bryr sig inte om namnet Matrix. Det är bara en etikett.

Precis som jag ska hon ha ett namn som är just HON. En röd katt med röd nos och mjukt kurr! Jag buffar henne och säger ”Välj ditt namn nu!” men hon tittar på mig med en blick som säger ”Jag är ju bara lilla röd?” 

Det är viktigt att en katt får sitt rätta namn. De flesta katthemskatter byter namn när de kommer till sitt rätta hem. Och det börjar kännas allt mer som att lilla röds rätta hem är här hos oss.

Namnidéer så här långt:

  • Curry
  • Carmosin
  • Cosmonova (Nova)
  • Trocadero (Tocca/Troca)
  • Tosca
  • Pepper
  • Flamma

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi letar namn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *