Ibland är en vän någon man kommer liksom under skinnet på

…eller i alla fall så nära det går.

knatten_och_clintan

Det här är förebilderna Knatten och Clintan från Katthemmet (De har flyttat till egen familj, det lyckliga paret) som visar hur det går till.

Och ungefär så här drömmer matte och husse om att jag och Matrix ska komma att bli nära vänner också. Kunna gosa ihop oss och känna trygghet och värme av varann.

Visst. Bara jag får ligga överst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *