Det konstiga rådjuret ser allt risigare ut

Ville och Mjurre sitter i köksfönstret och tittar på stora mattes rådjur. Den råget som ivrigast slukar havren under fågelmatsbordet är hon med de konstiga fötterna. Hon ser oroväckande tunn och tufsig ut!

_404

Men stora råbocken är grann och muskulös som bara den:

_405

”Går dom att äta?” undrar Tanja förvirrat.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Det konstiga rådjuret ser allt risigare ut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *