Kan man få en date med Strumpan från filmen Bolt?

Matte och jag älskar Strumpan, den pessimistiska gatkatten ur Disneys senaste film om Bolt, superhunden. Strumpan (som heter Mittens i originalversion) – ja det skulle ju ha kunnat vara jag… jag är bara aningen rundare! Kolla bara:

str  _400
str1
_401  strumpan

Eller??? Hmmm… eller: Matrix slanka figur och mina vackra färger?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kan man få en date med Strumpan från filmen Bolt?”

    1. En lite annorlunda Disney – en rak historia och ganska enkel. Fast jag grät lite när Strumpan/Mittens berättar om hur hon övergivits av sin familj… Och lyckligt slut…
      Jag tyckte faktiskt om filmen!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *