Molly är tillbaka

Nionde december när Ulla, 86 år, flyttade in på sitt nya boende, smet vackra svartvita Molly ut genom balkongdörren. ”Jag trodde aldrig jag skulle få se henne mer!” säger Ulla.

molly

Se den charmiga videon på en lycklig Molly som kommit tillrätta igen efter två månader på egen tass: www.blt.se/nyheter/ronneby/webb-tv-antligen-hittade-molly-hem(1128812).gm

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Molly är tillbaka”

 1. Vilken mysig blogg och tack för inlägget. Eftersom din blogg handlar om katter kanske du kan hjälpa mig. Våran katt snart ett år som nyss börjat löpa har i samma veve börjat bajsa på golvet? Vet du varför? Hon har aldrig gjort det förut, förutom då det av misstag fastnat i pälsen och sen ramlat på golvet.
  / Marie och Sydney

  1. Jag måste fundera lite, vad kan ha hänt? Kan det ha med löpet att göra… Har du provat Feliway-spray?
   Ska fundera ut nåt mer kreativt svar!
   TassKram Wikki

 2. åh den katten fick massa god skinka o annat giissar jag 🙂

  ja visst va strumporna gulliga så, kostade bara 10 kr 🙂

  Mjau maju *

  1. Mycket kärlek fick hon från en lycklig matte i alla fall – när man tittade på videofilmen och såg glädjen lysa i den vackra gamla damens ansikte liksom katten Mollys uppenbara salighet, ja då kunde man inte annat än gråta en glädjetår!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *