När kommer filmen om Varjak Paw?

Du bör inte att missa Varjak Paw… den tecknade katten som blev en opera och som lär (Många frågetecken…????????????) ska bli en Jim Hensonfilm? Försök få tag i böckerna med Dave McKeans annorlunda katt-teckningar om inte annat, och bered dig på en resa med kattmagi!

bgvarjak1
Ungkatten Varjak är ”a Mesopotamian Blue Cat”. Han lever lite undanskuffad och osynlig i sin kattflock, klanen Paw, eftersom han är den enda som inte har Mesopotamierns gröna ögon… I det alltmer förfallande gamla huset på kullen finns inget att göra mer än att lyssna på Äldste Tassens sagoberättande. bghouse

Ingen av alla katterna i huset har någonsin varit Utanför. Ingen utom möjligen den legendariske Jalal, anfadern generationer tillbaka. Efter honom har ingen katt tagit sig över muren runt den inbyggda gården, och nu är husets fönster och dörrar låsta,, och matte Contessa har dött.

När en mystisk ny ägare kommer till huset med sina skrämmande maskinliknande katter är plötsligt alla Paws i fara.

mesopotamia2

Och Varjak drömmer märkliga drömmar, drömmar om Mesopotamien

och om den vördade legendernas Jalal, som lär honom en urgammal katt-stridskonst, Jalals Tassens Väg.

alley

Varjak inser att han måste ta sig ut ur huset, till Utanför, till den mörka och farliga Staden, och hitta hjälp. I Staden finns en kattvärld som människorna inte kan se, där lurar faror och där finns kattgäng som strider mot varandra.

bgfriends

Där möter Varjak

hollytam

sina nya vänner Holly och Tam, men han måste också möta den fruktade gängledaren Sally Bones, en tunn enögd vit katt med två väldiga medhjälpare, Razor och Luger. Han får nytta av Jalals stridskonst , som han lär sig genom sina drömmar.

Men också i Staden försvinner katter på ett mystiskt sätt, och Varjak kommer gåtan på spåren…

th_skill

Wikki wants movie!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “När kommer filmen om Varjak Paw?”

    1. Ja och gör inte Jim Henson-gänget filmen så kan man ju alltid hoppas att den snappas upp av Tim Burton!??
      TassKram Wikki

    1. Ja,, Tim Burton + Varjak Paw skulle kunna bli en sensation… Älskar Tim Burtons filmer!
      MorgonSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *