Innan Matrix flyttade från katthemmet till oss

…så såg hennes tillvaro ut så här:

stryka

Viktigt att stryka sig mot utvalda människor för att få uppmärksamhet!

stretch

Springa väldigt rastlöst i korridoren fram och tillbaka – likt ett burstressat lejon….

kramas

Se till att bli maximalt gosad!

krumbukt

Krumbukta för att bli ännu mer gosad!

pussas

Ta ett snabbt kattsnack med katthemskollegorna innan det rastlösa joggandet fram och tillbaka i lokalen börjar om….

ta

…och snappa lite kattmat i någon annans bur, innan någon ser det? Och så springa igen…

_397

Jag ska göra vad jag kan för att lära Lilla Röd ett mer relaxat beteende!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *