Generositet mellan kattvänner

I lördags och söndags var det som sagt kattutställning på Conventum här i Örebro. Husse, matte och stora matte åkte dit och hjälpte till lite grann i montern som Örebro katthem hade. Eller monter – det var ett par utställda bord fyllda med tillverkade eller skänkta lotterivinster, och så såldes lotter för att få in lite pengar till verksamheten.

_392

Massor av människor passerade, köpte generöst lotter, och pratade förtjust om katthemskatter de hade eller kände. Tack alla lottköpare!

Under båda dagarna kom det många utställare, som i pris hade fått kattprodukter som de inte behövde, och de skänkte matpåsar, kattsandspåsar, ja alla möjliga saker!!! Folksam skänkte kattförsäkringar, en alldeles underbar gåva.

_393

Den här coola vinnarkattens husse var den av dem som kom med gåvor! Det blev till slut två stora lådor med provmatspåsar som katthemmets missar fick, en omtänksam generositet som verkligen värmde!

Sedan ska vi inte glömma den otroliga mängden med matpåsar och kattströ som skänktes av kattfoderrepresentanterna – Hills, Royal Canin, Advance (Lupus) efter utställningen! (Hoppas vi inte glömt någon!) Tårarna skvalade ett tag på stora matte som kramade alla som kom och skänkte saker.

Jag vet inte riktigt hur man säger TACK tillräckligt högt så att det hörs och når alla dessa underbart omtänksamma människor och företag, men jag hoppas att de alla förstår vilket stort tillskott det är för katterna på Örebro katthem (www.orebrokatthem.com/). Men i alla fall: TACK alla som gav och TACK alla som lovat att komma till katthemmet och hälsa på!

SuperTassKramar och JätteNosPussar till er alla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *