Min önskelista igen…

…kan katter göra annat än önska sig saker? Vi kan ju inte tillverka dem – vi har tassar med klor, inte händer med fingrar. Vi kan ju inte köpa dem – vi har inte egna pengar. Vi kan inte stjäla dem. Det får man inte. Alltså tittar vi vädjande på matte eller husse eller annan tillgänglig människa och säger ”MJJJJJJJJAAAAA-AAAAAAAOOOO-OOOOOOUUUU!!!” vilket betyder något som de förhoppningsvis begriper? I mitt fall betyder det:

drickaDrickfontän??? Snälla….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *