Rippes gullnos tävlar!

Rippe snyggingen har återigen en unge som tävlar på Kattsajtens månadsbild på Hemmets Journals fina kattsida: www.kattsajten.se/Manadskatten/

Det är vackra röda Daisy (S*Firetails Sunny Day):

daisy

Daisy har bild nr 5. Fast Chloe, Lorden och Isa är också fina! Röstningen ska ha varit avslutad den 15/1 men ligger ännu kvar, så jag vet inte om det går att fortsätta rösta ändå? I vilket fall som helst, håller tassarna och önskar lycka till, Daisy!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rippes gullnos tävlar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *