Kattutställning i Örebro

nerkloggagul

Nerikes Kattklubb har Kattutställning på Conventum Arena i Örebro den 31 januari-1 februari. Läs mer på www.nerk.se/. Totalt visas över 500 katter varje dag! På lördagen kommer t ex två La Perm katter och 4 st Snowshoe, på söndagen kan du få se en Neva Masquerade-katt!

logo2

Katthemmet kommer att ha ett bord på utställningen för att samla in pengar till verksamheten. Kom och hälsa på!!!!

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *