KapellKatten utan namn

Stora husse jobbar emellanåt med sörjande människor. I Petri Kapell vid Södra kyrkogården i Strängnäs ligger den här lilla tröstesamma kissen och mediterar:

dsc34

Undrar vad den heter och vem som en gång lagt den där…

dsc35

Man hittar den på lite olika ställen i kapellet varje gång, som om den smög runt på egen tass. Stora husse brukar klappa den och lägga den till rätta på sin pall. Vem vet vem som behöver den härnäst…

…katter är verkligen tröst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *