Jag vill också bli fotomodell!

…jag kan bli utvikningskatt kanske?

_356

Eller heter det ihopvikningskatt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag vill också bli fotomodell!”

  1. Utvikningsbranschen är nog inget vidare. Bättre att göra en bilderbok med bilder på sig själv i de situationer som man vill visa upp sig i. Det går att göra bilderböcker eller pocketböcker med bilder i på http://www.vulkan.se Fast det går säkert att anmäla sig som statist också och få jobb. På http://www.statist.se kan man registrera sig som djur och få statistjobb, fast det står att det mesta är lydiga hundar som efterfrågas, men någon gång kommer de säkert att efterlysa en katt också =)

    1. Vilken massa bra tips! Jag tror det är en god idé att spara dem i ett eget blogginlägg! Tack snälla Lena!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *