Hemlagad drömfångare

Matte och stora matte i teamwork med givmilda fåglar har pusslat ihop den här vackra drömfångaren:

_355

Den finns bara i ett enda unikt exemplar, och den innehåller fjädrar från korp, kråka, skata, björktrast, ugglor, ormvråk, lärkfalk, duvhök, gräsand, och en del ej artbestämda. Nu får det inte plats fler fjädrar, så det är dags att starta på en ny…

En drömfångare skall vara placerad på väggen ovanför den sovandes huvud för att fånga upp ”onda drömmar”. Det finns många versioner på s k indianska drömfångare men deras modell är snarare ”thailand” eller ”kina”.

En riktig indiansk drömfångare ser ut så här:

drmfngare_osob_cherokee3

Den här är tillverkad av Osob, en cherokee, av hjortskinnsremmar, sten- och turkospärlor och utvalda holy feathers.

Men DIN drömfångare, oavsett vilken modell du tillverkar, får sin speciella magi för dig. Det är det väsentliga, inte hur den ser ut.

Fånga din magi!

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *