Stora matte samlar på konstiga fjädrar

Nja, inte sådana här fjädrar:

fjder fjder1  fjder2

utan snarare sådana här fjädrar:

__large237

De här kommer troligen från en lärkfalk som råkat illa ut i skogen. Ugglorna i uggleboet får också bidra med lite ”päls”, liksom andra fjäderfynd i naturen.

__large238

Om fjädrarna blivit spretiga så går det lätt att dra ihop fanen med naglarna (Så som fåglar själva gör med näbben) då blir de fina och jämna igen. Så gör min matte snurror av virade björkkvistar, fäster trådar i fina mönster – och vips: En drömfångare som ingen annan har!

//Bild drömfångare kommer senare!//

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *