Tennis med katt

tennis

Till publikens jubel stal en röd katt scenen en stund innan den motades bort under gårdagens dubbelfinal i Doha. Det var Rafael Nadal/Marc Lopez som spelade mot paret Daniel Nestor/Nenad Zimonjic, de fick alla ta sig en paus medan kissen hälsade på.

Jag ser med stort intresse fram mot fler katter i mer sport!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *