Stora mattes lyckodag!

Igår kom ett mail som gjorde stora matte lycklig: En högvinst!

rundetorn1

Ett klösträd av den här modellen har hon tävlat sig till, och jag har nu genast börjat jama på henne att jag måste ju få provkloa det först!

Och min matte bara skrattar och säger ”Typiskt morsan!” för vi är vana vid att hon dyker upp med alla möjliga fynd.

Det här klösträdet kommer från www.swecat.com som har jättemycket bra kattsaker. Jag och de andra katterna har nu börjat skriva en lång önskelista… med mer saker som vi tycker att stora matte eller matte+husse kan fixa!

  • På önskelistan står bland annat: En sådan där drickfontän med gott vatten som rinner och porlar hela tiden. Vi katter älskar rinnande vatten! Sedan får man ju aldrig nog av godsaker….

SvansDansSväng från Wikki!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Stora mattes lyckodag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *