Kortet som alla kattägare borde ha

kort

Det här är nåt alldeles jättefiffigt som SweCat (som jag berättar om i inslaget om klösträdet nedan) har hittat på. Alla som handlar av dem får ett sånt här kort att ha i plånboken eller handväskan. Tänk vad klokt! Om något händer en husse eller matte, t ex vid sjukdom eller olycka, så kan vårdande personal/polis/räddningstjänst hitta det här kortet och veta att hemma finns det husdjur som kan behöva tillsyn.

Hem ja det enda man behöver fylla på med, efter uppgifter om kisse, är ju om det finns några barn också, som kan behöva hjälp… Allt i rätt ordning!

                                                    =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *