A Cat’s Prayer

Now I lay me down to sleep,
The king-size bed is soft and deep…
I sleep right in the center groove
My human can hardly move!
I’ve trapped her legs, she’s tucked in tight
And here is where I pass the night
No one disturbs me or dares intrude
Till morning comes and ”I want food!”
I sneak up slowly to begin
My nibbles on my human’s chin.
She wakes up quickly, I have sharp teeth
– And my claws I will unsheath
For the morning’s here and it’s time to play
I always seem to get my way.
So thank you Lord for giving me
This human person that I see.
The one who hugs me and holds me tight
And sacrifices her bed at night.
 

                                             ~ Author Unknown ~

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *