Hur andra katter firade jul

Så här kan julfirande gå till:

hulteboprincessan

Princessan på Hultebo tar en julpromenad

zammy_mille_julgran

Zammy och Mille jobbar med granvältning

bengaljul  Bengaljul
buffe Santa Buffe
rippe_i_snn

Rippe leker snöplog?

azlans_julkula

Azlans julkula

Som sagt, julen är underbar för stora och små. Och katterna på katthemmet i Örebro är så glada för allt som de fått! berättar matte. *TackSpinn* Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *