Det Magiska Landet ”På-landet!”

Här är jag en Annan Katt. Här är jag Wikki den Vilda! Jag smyger i världar som ingen tar fatt…

__large196

Jag smyger i de vilda vrickade träden – jag tassar i det isiga randiga gräset…

__large197

Jag ser mina människor bli till dimma

__large198

när jag går genom den magiska Porten.

__large200

Å fria tassar, vart skall vi idag?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Det Magiska Landet ”På-landet!””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *