Katt-Jul-Pyssel igår

Hela kvällen igår slog vi in paket, prassliga papper och kartonger, perfekt för en liten katt! Matte sa att jag inte hjäpte till så värst mycket, men det tror jag inte på. Jag var ju med precis överallt. Så nu hoppas jag att alla blir nöjda med presenterna de får, för jag har lagt ner ett riktigt tassjobb på dem!

catnip

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Katt-Jul-Pyssel igår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *