Katt eller uggla?

Föreställer detta ett par ugglor eller ett par katter?

duk

Jag har fått en söt liten duk, men kan inte riktigt avgöra om motiven verkligen är KATTER? De påminner mer om ugglor?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Katt eller uggla?”

 1. Ugglor liknar katter. Fa kattugglor. Min Smilla och hennes företrädare Bella satt alltid och ugglade på bänken ovanför kattskålen. Att uggla betyder att vänta på mat. Katter kan också ligga stek. Bara att sätta in i ugnen. Som med ugglor. Fast de smakar inte lika gott. Tacka vet jag en rejäl berguv med smör!! Säger alltså Smilla som oftast får nöja sig med resterna av söndagskycklingen.

  1. Jag för min del gillar sardiner. Eller makrill. Gärna i tomatsås. I vår ska husse fiska upp en abborre åt mig. Men inte ur Svartån. Den är svart av för mycket annat. Stackars firrar…
   NosPuss Wikki

  1. JA men så stjärnklart! Att jag inte tänkte på det! *bankar nosen i bordet* åh korkade Wikki olikt mig att vara så oslipad!
   PälsSuck Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *