Katt-vänliga tomtar? Eller?

Tomten och katten kan inte samsas om gröten, sägs det. Jag har svårt att tro det!tomtar_o_katt

Här sitter tomteskaran med sin glögg när frysande hemlös kisse kommer blygt tassande… Hur fortsätter julenatten? Lyfter tomtenisse upp och bär hem den huttrande svultna katten? Sluta julen lyckligt för en liten mager misse? Tänk om, tänk om, tänk om jag bara visste!

bild1

Men jag tror det blir så här för misse, han får komma hem till nisse…

I nisses varma famn han spinner, hela nisses hjärta vinner!klsd1

Som tack för värme i julenatten som hjälp till nisse stannar katten, adopteras av en tomteskara och kan dem till nytta vara!

Jul-dikt på egen tass av Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *