Antal katter per säng…

sngkatter

Dagens gåta: Hur många katter ryms i en säng?

Förutsättningar: Det beror på hur man definierar begreppet ”i en säng”, sängens storlek och om samtidigt en eller flera människor också ska rymmas däri. Vidare inverkar katternas ålder, storlek, preferens av sovställning och dessutom typ av bäddmaterial, sidohyllor och eventuella andra sängtillbehör. Därtill kommer kattens/katternas undanträngningsgrad, vilken kan variera från katt till katt. Ibland kan en enda kattunge putta en fullvuxen karl , så att denne endast upptar (liggande ”på högkant”) 2 cm av yttersta sängkanten.

Svar: Världens yppersta kattforskare jobbar fortfarande på formeln, som ännu så länge är ofullständig. Allt vi vet är att där det finns en säng, där har katten alltid den bästa platsen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *