Bruno K. Öijers katt Måntuss

…skulle jag vilja intervjua. Eller Ofelia. Båda är heliga birmor som har en kändis-människa som husse.

ojerbruno_mntuss

Andra katter (vilka gjort sina människor berömda) som jag skulle vilja träffa:

  • katten CATARINA (Allan Edgar Poe)
  • katten TAKI (Raymond Chandler)
  • katten ALLEN (Jean Michel Jarre)
  • katten MARCUS (James Dean)
  • katten POLAR BEAR (Cleveland Amory)

        – Berättar mer om Polar Bear i nytt inlägg!

  • katten SOCKS (Bill Clinton)
    sockssouthlawnh

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *