Frågeformulär för kattefterlysning uppfunnet

Hur ofta har du inte sett den där lappen på Katthemmet, på ICA eller bensinmacken: Katt saknas! Katt efterlyses! Bortsprungen katt…. och så står det ”Triss randig försvann från Missmyra den 6/10, ring Pelle” samt telefonnummer. I bästa fall en suddig bild. Det är inte så lätt att hitta en katt utifrån den magra beskrivningen!

Men nu har jag hjälpt matte att tassa ihop följande: En bra skylt att sätta på anslagstavlan för efterlysningar, ser ut så här:

efterlysningar1

…och ett formulär att fylla i om den försvunna katten! Formuläret samlar massor av fakta och på baksidan finns dessutom en massa tips på frågor som kan vara klokt att ställa till den som vill ha hjälp att hitta sin katt. Det börjar så här:

eft_part

…alla katthem och katthjälpare som är intresserade är välkomna att höra av sig, så mailar jag över kopior som ni kan använda! Gratis så klart. Allt för våra kattvänner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Frågeformulär för kattefterlysning uppfunnet”

    1. Nej inga patent här inte! Istället delar vi med oss av alla bra idéer vi kan hitta på. Hjälper det EN enda kisse så har det belönats nog. Hjälper det många – ja då kan vi fira med en burk sardiner!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *